skolan.

ja nu sitter jag här och ska igentlifen ha svenska och hålla på med reportaget men det har ju smarta jag tagit hem och tänkt jobba klart lite på hemma men så blev det inte.
och i morde när jag packa väskan kändes det inte så lockande att stoppa ner feting blocket med alla svenska grejer bara ifall att eftersom att vi egentligeninte skulle ha haft svenska utan engelska..

dagen har varit seg började med nationellt prov i engelska och fick skriva uppstats om film grejs.. sen var det idrott och badminton turnering med lottade lag.. jag hamna med Ramin men det gick inte så bra för oss så vi fick spela sammanlagt fyra matcher och sen vart det rund-badminton.. haha!
 
gick till matsalen med förhopningen att det skulle vara god kykling men så kom man dit och all kykling var slut istället fick ja äta de där mjuka smaklösa biffarna med lite okokt ris! inte någon vidare hög klass på vår mat sen komunen trode att de skulle vara smarta och börja beställa mat från gävle som antagligen blev dyrare dessutom!

sen var det dax för kemi hade en kort genomgång och sen fick vi jobba lite sväljva men som vanligt blir det inte så mycket arbete när vi får fritt med tanke på att vi kommer ganska lätt på andra saker att prata om.. : )
 
Broman kom in på kemin och sa att vi skulle hålla på med reportaget och det var ju inte så lyckat !

nu sitter jag hätr och skriver slutar om ett tag så jag får väl börja runda av och så måste jag prata med broman om hur det blir med svenskan och engelskan med tanke på att jag åker ett par veckor innan skolan egentligen slutar.. får se vad han säger om det men i alla andra ämnen så är det lugnt iaf!