Lördag i Norrtälje..

....Tony kom för ett tag sen så han och Micke är iväg till Rådmansö och köper en gocart.
Jag ville inte med utan gick in hitt på Mickes rum istället.

Igår FREDAG var det utgång till Mobergs :) Men förs förfest hos StorMicke där det sjöngs och levde om, Riktigt trevligt! Väl ute ur deras lägenhet fick vi skjuts av Kalle och sen var det bara att köa... Micke som hade mitt körkort var ju såklart trögast och skulle stanna och trolla för alla och vad de nu var han höll på med så jag fick släppa förbi en massa i kön och snällt stå där och vänta. Tillslut kom han men då var ju alla andra redan inne så jag fick gå in och försöka leta upp dom. Gick till baren och där stod tjejerna : )
Lite senare kom även Micke in och då fick han trolla för Annies lillesyster som fyllde 18år, och hon+ kompisarna blev jätte imponerade och Micke fick en gratis drink :)
Jag fick värsta bra ideén, så vi försökte få ihop två singelkompisar, men jag tror inte att det funkade så jätte bra. :/
Fick skjus hem av snälla Anders!

Idag LÖRDAG var Micke så snäll så jag fick sova ända till halv tolv, det var skönt!
Sen gick jag upp och följde med Micke ut till Rådmansö där dom är nu, och imorse tittde han på den här gocarten och vi åt lite mackor och sånt.
Nu har jag nyss beställt biljetter till "härmed förklarar jag er Chuck and Larry"
Hoppas att vi hinner in till den idag bara ;)
Men det visar sig!


Hejs!   :)

Frågor!

Frågor du bör svara på bland kommentarerna!

1. Vem är jag för dig?
2. Vad kallar du mig för?
3. Skulle du vilja dela säng med mej?
4. Beskriv mej med 4 ord.
5. Hur bra känner du mig?
6. Vad tror du jag tkr om dig?
7. Hur skulle du bevisa för mig om du gillade mig?
8. Vad är mitt efternamn?
9. Har du mitt mobil nr?
10. Vad heter jag i din kontakt i din mobil?

Hihi.

Måste bara skriva här lite fort,att det är mkt roligare att skriva här nu när man ser att folk läser och kommenterar! :D

Måndag igen..

Nu sitter jag här och ska om 20 minuter åka iväg upp till verket för att ha hand om 5st nior som ska gå en guidad tur mm på kärnkraftverket då jag ska funger som deras guide tillsammans med Jens.

Men i helgen har jag varit ute i vårt land lite som vanligt.

FREDAG var jag först med Micke till strand bastun där flera från hans kurs och sånna som jobbar på verket var. Sen vart det direkt till Norrtälje och ut på krogen.
Trevligt, men jag fick mig en överraskning som jag fortfarande inte riktigt har släppt, lite jobbigt ;S

LÖRDAG var det garaget på schemat så det var bara klä på sig och gå ut..
Var ute i garaget  fram till halv 6, då gick jag in och fixa mig iordning och sen åkte vi till Arenan där det vart en taco tallrik med hela gänget.
NU bar det av mot uppsala där vi lämna av Mickes bror och sen skulle hitta till bion. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss, och när vi tillslut kom fram till bion fanns inga platser bredvid varandra kvar så vi åkte hem till Tierp istället.

SÖNDAG vakna vi vid halv tio i "ormrummet" på bäddsoffan. Hade lite ont i ryggen men Micke var iaf glad att ingen orm hade rymt under natten. ;)
Hade filmstund med hela familjen och såg på Hajen2. Jag hade aldrig sett den förut.
Mot kvällen vart det att handla och sen ut mot forsmark där det var jätte lugnt.
Ringde till Einar som ska fixa lite grejer till oss :) :) :) :)
Myssss med Micke sen!


Nu måste jag börja förbereda mig dom kommer ju snart .... !!

Fredag...

.... Och ledig som vanligt :D
Tänkte att jag skulle sova ut riktigt ordentligt och det var ju ändå inget jag behövde göra idag på förmiddagen ändå.
MEN min kära rumsgranne här till höger "trodde" inte att jag var här idag så han drog igång sina högtalare på max, inte allt för sent direkt.. Satte igång msn och skrev ngt argt!

Nu är jagiaf uppe och har ätit lite frukost och fixat lite på rummet.. Så det ser skapligt ut iaf.

Fest i p52 ikväll har jag hört men vet inte riktigt om jag ska över dit. .Har tappat lusten för forsmarksfester lite grann iår känner jag :( Men jag ser skit mkt fram emot Volley, det är då det gäller :D Parta och skaka rumpa!
Vi har förövrigt ett skit coolt tema på G.. Ni andra kan ju slänga er i väggen!!! ;) Nej då alla kommer nog på något mer eller mindre roligt tema..

Har börjat fundera på ta ta hål i tungan med.. Får se hur det blir med det. Vill hitta ngt bra och seriöst ställe som gör det oxå...

Hejssvejs på er !!

???

Happ, nu har man varit i skolan i 45 min och sen åkt hem igen.. Värd dag? INTE!

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska spendera resten av dagen?
ska jag:

  • ta med några från baracken och åka iväg och handla lite grejer inför vårt volley tema?
  • åka till tierp och hjälpa dem lite samtidigt som Micke kan kolla lite på Åsas epa..
  • eller bara slappa här och träna lite ikväll?
  • hörde även rykten om att det skulle vara lucia träning ikväll...?
Knepigt de där...

Men nu ska jag ringa mamma iaf och kolla lite grejer med henne och kanske fråga vad hon tkr.

Forsmark



Jag triv bäst i kraftig strålning
nära verket vill jag bo
några månader om året så att cancern kan få gro!





.

Måndag igen..

Börjar skolan 11.30 och klockan är nu 10.44, väntar på att Micke ska komma hem från kärnkraftverket med bilen så att jag kan ta den upp till skolan sen.

Försov mig från mogonmötet här i baracken idag med :S Inte så bra med jag hade inte en tanke på att ställa larmet tidigt igår eftersom att min lektion inte börja fören 11.30 som sagt.
Så jag vaknade till lite när Stina vågade sig på två knackningar på dörren, men då var klockan redan tio i åtta så jag låg kvar och somnade om istället, skulle ju ta ett tag innan jag skulle komma ut iaf.

GÖTEBORG tisdag till tosdag men Mika, Camilla, Leo, Huldt och Eken :) Lärarna som följer med är Britt och Bpo, najs de med.
Hoppas på att vi får bo på ngt bra hotell med, men det brukar vara det på resorna.

Har sovit ikapp lite idag efter helgen.
Fredag vart det en tur till Tierp och hämta ut en grej hos tandläkaren och sen hem där jag hämtade min hund Sessan och Åsa (som följde med till forsmark) .
Åt mat och såg lite tv mm..

Kl tio på LÖRDAGEN var det samling uppe vid skolan där man fick bulla och kaffe (en miss att dom inte hade ngn saft eller läsk) sen var det möte nere i theresia med mentorerna. Var ner till Baracken en sväng och bjöd syskonen på kladdtårta som jag hade bakat kvällen innan ;)
Dom åkte tillbaka till skolan och kolla lite mer innan dom skulle på en guidad tur till slutförvaret.
Kl fyra hämtade dom Sessan här och jag kunde åka ner till Norrtälje.

I Norrtälje låg grabbarna och sov så jag började med att hoppa i sängen så att dom vakna ;) (glädje)
Sen vart det mat och vidare ut på Tobbes Inflyttnignsfest i en två inne i stan..
Var helt okej till en början men jag insåg under kvällen att jag aldrig ska ha en inflyttningsfest! Folk spillde i soffor, kladda på golvet, skita ner, gick med skor(för att det redan då var för skitigt att ta av sig) och en kille spyde över hela köket. festen var inte så populär hos grannarna heller tror jag, för polisen åkte förbi några ggr och kolla oxå :S.
Nej du jag klara mig utan det!!

Kl halv nio på SÖNDAGEN var det bara kliva upp, borsta tänderna och sätta sig och köra till Tierp där Micke hjälpte min Pappa och Syster att bytta motor på hennes epa.
Var klara där vi nio och sen åkte ut till forsmark..

SOVVVVVVV! 


Kärnkraft

Idag var det bara att snällt gå upp när vecka klockan ringde vid kvart i 7, KVART I 7!!
Fy va tidigt, har gått upp vid den tiden två dagar i rad nu och förstår inte hur man orkade med det varje dag förra året. Är helt jätte trött och kan ju inte koncentrera mig ordentligt utan att somna ;/

Gick iaf en kurs uppe vid kärnkraftverket om strålskydd och säkerhet. Var mellan 8-11.30 med ett litet prov i slutet för att bli godkänd. Detta gick bra och sen fick vi gå ner till huvudentren och ta ut kort så vi får gå in och ut genom grindarna då vi ska vara guider under Prao-slingan som var syftet med kursen oxå förövrigt ;)
 
Nu är jag hemma i baracken och har nys diskat efter att Micke hade gjort makaroner och korv till oss :)
Och den här veckan har diskschemat i baracken börjat gälla, så idag är det jag som har ansvar för att det ser snyggt ut i köket när jag går och lägger mig.. Hoppas bara på att alla kan hålla det här nu!

Blir en sväng in till Östhammar strax där jag ska besikta Mickes Manta.. Hoppas att den går igenom, jobbigt annas ju :( Men jag har aldrig besiktat en bil förut så det kanske blir lite spännande då.

Kling klingi klong hör klockans sång..

Gud va jag är dålig på att skriva här men ngn gång ibalnd gör jag det iaf, eller fyller ut med ngt roligt test ;)
Haha!

Nej då men vad ska jag skriva om, har tappat fantasin helt.

Men senare idag när Micke slutat ska vi iväg en sväng och köpa skor till honom, och kolla på högtalare till hans nya bil då dom gammla inte dög/funka eller vad det nu var?
Vi ska oxå förbi och kolla om en bil jag har hittat på blocket är ngt att ha. Den var jätte bilig och Micke visst hur man skulle fixa det so mvar fel och det skulle inte vara svårt heller. Så när han har gjort det tänkte vi lacka om den till ngn cool rosa färg :D och lite andra gejer..
Blir kul om man kan få den så vi har tänkt och att bilen inte är mer rostig/dålig än vad dom skirvier i anonsen.

Idag var första lektionen i svenska C och det kommer nog bli en bra kurs. Hoppas på att det går bra för mig i den med bara... fast jag har ett prov kvar i B kursen som måste göras!

Nu blir det några avsnitt scrubs och kudden för mig efter den hårda skoldagen ;)