Utekväll...

Var en lyckad och rolig kväll igår på Mobergs.
image90

Juldagen..

Nu är det dagen efter jul, men jag orkade inte ta mig för att sitta här igår kväll men jag tänkte lägga upp lite bilder som jag tog igår med min nya fina kamera jag fick av Micke :)

Hepp, datorn vägrar lägga upp bilderna :S

Får väl göra det ngn annan dag då!

Hejs!

Länge sen...

Nu har jag inte skrivit ngt på ett tag igen menfår väl kortfattat sumera ihop dagarna:

Vi börjar väl med Tisdag då jag hoppa över skolan och åkte direkt hem med Micke när han slutat sin kurs, och jag hade fixat klart allt med projektet inför kvällen så att Balle fick ta hand om vår del själv.

onsdagen skulle jag egentligen ha haft julavsluttning i skolan men var ju nu i Norrtälje och köpte julklappar med Micke till mina småsyskon. :) Sen vart det en klapp till hans mamma och en låååååång tur till mekonomen där mycket tid och pengar gick åt för min biltokige pojkvän!
När vi kom hem fortsatte Micke med mekandet på limon och jag satt vid datorn och finula och greja lite inför en uppsattts jag måste skriva under lovet. :S
Forsmark ringde även med lite besked idag.

Torsdag
 var det jobb som stod på schemat, så kl nio gick jag upp och fixa lite med frukost och såntm, för att sen kl tolv infinna mig på Eneberg våning 2 med ett nio timmars pass framför mig..
Det gick brahela dagen men var väldigt tråkigt då personalen var knäpp och dom hade ett jätte konstigt system så att allt tog jätte lång tid, och jag ville bara bli klar och få åka hem!

Då klockan tillslut var 21.15 så fick jag åntligen byta av med nattpersonalen och vila mina stackars hälar som nu inte mådde ngt bra alls :S
När jag kom hem var Micke fortfarande i garaget (oväntat?) och jag gick in för att ta ett bad och sova(så var planen iaf) men då fick jag ett sms av Karolin som hade haft julavslutning med sitt jobb och nu skulle vidare ut på stan,så hon frågade om jag ville med ut och bli bjuden på en cider? Jag tackade ja och skulle ju ändå inte börja jobba fören kl 15 på fredagen.
Det slutade med att jag kl två ringde till Micke för hämtning och då inte riktigt var nykter eftersom att Jonas (Karolin och Fridas arbetskamat) skulle bjuda på all dricka som gick åt under kvällen.
Så vi sa på På G och drack cider och choot(stavnin?) tills dom stängde för att sen bege oss hem till Jonas och efterfesta lite. Men då vi är typ framme vid hans hus slänger han bort mobil, nyklar och sånt där viktigt och vi kommer inte in hemma hos honom. (KUL?)
Men som tur är har jag ju minälskling som dock inte blev så glad över att jag ringde och väkte honom och tvinga honom ut och hämta mig så gjordehandet ju ändå :)
Hade iaf en jätte trevlig och mysig kväll.

Är jätte glad över att jag har fått lära känna dessa två sköööna tvillingsystrar Karolin och Frida!!!!


Nu idag fredag vaknade jag tidigt och kände att det inte var riktigt så jätte bra med mig. Och mycket riktigt jag fick tillbringa närmasta timmen med huvudet i toaletten : /
Men efter det kunde jag lungt sovavidare för att senvaknavid tolv då mobillarmet ringde.
Dax för frukost och sminkning, prata lite med Micke som under morgonen var och besiktade limon och åt en lätt frukost...
Kl tre var det dax att jobba, idag på Eneberg Enebo, gick bra där med men hade inte så mkt att göra då jag bara var insatt för att se till en gubbe som kunde bli jätte stökig (men idag bara sov) så jag såg lite tv och mest bara satt. (nödvändigt) men jag får ju inte lite pengar iaf så jag klagar inte!

Micke och Tony är ute i garaget nu och sätter i ny motor i Tonys bil, men var så kallt ute så jag ligger nu i Mickes stora säng nu istället och skase lite tv :)

God natt på er som nu har orkat läsa igenom allt jag nu skrivit ;)

Hejs

Glad glad glad GLAD

Åhh jag är så glad!

Bästa dagen på länge.

:)




Tissssdag..

Jag tar nog jullov idag iställe. Hoppar över att vara med på julvslutningen imorgon och shoopar loss i Norrtälje då istället. ;)

Nu på morgonen har jag varit hos Johan och fixat lite med bilder till projektarbetet, och nu har jag även hittat en sladd till kameran så om en timme ska jag tillbaka till honom och fixa med dom bilderna oxå. Sen är vår del av uppgiften klar. Najs!
Försöker få tg i Mika som är min projektledare, vill ha hennes tillåtelse att inte vara med på mötet som ska vara ikväll. Men jag hoppas att det kommer gå bra..

Om jag får det så blir det färd mot Norrtälje med Micke direkt när han har slutat den kursen han skulle ha idag på verket. Skabli sköööönt med lite jullov, hoppas bara att jag kan få jobba lite så att man får in lite pengar!
Har en bamse stor uppgift i mat och hälsa att göra under lovet men jag får ta mig i kragen och se till att få den gjord!

Vill lägga in ngn fin bild här nu men har alla mina grejer på hårddisken hemma :S

Hejs!


Måndag.

Knäck igen ---> och sen vart det lite kladdkaka oxå -->


Hihi, trevligt!
När jag borde ha pluggat till det där samhälls provet som jag fortfarande inte har gjort.. :S

Får göra det ikväll och hoppas på att det inte är ngn dans.. ;)

Micke är i Tyskland på ngn resa med jobbet. Saknar ju honom när jag måste vara här helt själv då ju :S
Men snart (torsdag) kommer han hem igen och då kan jag sova tryggt i hans famn igen.

Höll på att köra av vägen ordentligt i helgen oxå men det berättar jag om nästa gång.. ;)

Hejs!

Test.

A. gillar att dricka/festa
B. alla vill ha dig
C. riktigt barnslig
D. gillar att dansa loss
E. oh, jättebra kyssare
F. bra personligen och utseende
G. skiter i vad andra tycker
H. underbar kyssare
I. helt underbar i sängen
J. alla avgudar dig
K. vild och galen
L. alla älskar dig
M. kanske inte så jättesmart
N. du kan behålla hemligheter
O. as sexiig grr
P. populär bland alla
Q. ful
R. helt GALEN
S. lätt att bli kär i
T. omtänksam och bryr sig
U. kungen på att bara ta det lugnt och chilla
V. bästa kyssaren som finns
W. tänker sig inte för eller något sjuk i huvudet
X. jättebra i skolan/jobbet
Y. bästa pojkvän/flickvän man kan begära
Z. alltid redo


Haha, det här blev vad jag fick ihop ;)

K. vild och galen
A. gillar att dricka/festa
T. omtänksam och bryr sig
R. helt GALEN
I. helt underbar i sängen
N. du kan behålla hemligheter

Jul..

Jag har blivit som ett litet barn igen ;)

När man var liten ville man jämt ha MASSA saker till jul, men detta avtagit mer och mer ju äldre jag blev men nu iår har det slagit till igen och jag har skrivit en önskelista till i jul:

*Mobil
*Gå till frisören
*Mp3
*Kuvertväska
*Hårförn
*Locktång
*Digitalcamera
*Extern-hårddisk
*Presentkort på gina tricot
*Boken "pojken som kallades det"
*Nya stövlar
 *Lite kuligheter till bilen

Hihi,, hoppas att jag får ngt av det iaf ;)

Hejs


Inforesa

Snart går bussen till skolan, då blir det att sitta där och vänta till halv tolv då vi (jag, calle, jonas och louise) åker iväg till Kalstad på inforesa. :)

Blir borta till på onsdag så skriv ngt trevligt tills dess så jag har ngt att läsa när jag kommer hem igen ;)

Hejs

Knäck!

Jag ÄLSKAR knäck!!!

Idag har jag ståt och gjort knäck, en sats iaf ;)

Började med att ngn hade snott mitt socker så jag blev skit sur och gnällde om det.
Sen fick jag iaf låna lite socker av Yoshi, snällt.
Satte igång.. tog ganska lång tid men det var det värt!
Det bästa med julen är nog nästan knäcken.. Mmmmmm...

Nu har jag en hel tallrik med knäck (bara min) som står i kylen och kallnar


Super nöjd..

Men ett minus under den här tiden var att det inte fanns ngt varmvatten så jag fick koka upp vatten i kastruller och liknande för att göra rent allt som varit i kontkakt med knäcken och som inte gå att tvätta bort med varmvatten.

Nej nog för nu..

Hejs

Ajaj...


Har nyss sett en skiit bra film med Marcus och Yoshi. Den hadlade om framtiden (2019) då det görs kloner av människor som sedan dödas för att använda deras organ mm.. Men en av klonerna är för smart och detta leder till... nej ni får se filmen själva, Fast vänta..? Jag kommer ju som vanligt aldrig ihåg vad filmerna jag ser har för titel, men det kan jag ta reda på om det är ngn som vill det ;)

Vad har hänt annars idag då?

Vaknade hemma hos Micke i Norrtälje då han hade meckat klart med bilen och tyckte att det var daxför frukost. Men jag låg kvar ett tag i sägen och såg lite tv medans Micke svara på ngt mail från en kille som vill köpa hans motor (förhoppningsvis).
Sen vart det frukost och färd mot forsmark.

Väl här ute i skogen tog Micke en snabb dusch och åkt till jobbet.. Jag är hemma och har vikt tvätt och varit duktig :) Sen vart det som sagt en film och nu tänkte jag väl ta och bädda om sängen.. Mkt roande ;)

Jag saknar Pedram här ute nu.. Om du hade bott här fortfarnade hade jag kunat leka meddig nu när Micke jobbar hela tiden...

Nej nu är det kanske dax att laga lite mat oxå... hmm...

image82

  • Mina barack medlemar som jag både hatar och älskar ;)

Nej inte hatar men dom är itne jämt så duktiga på att diska ;S

Hejs!