25maj07 - Morgon

Klockan är nu 09:15 och jag har vaknat till lite, har ont i huvudet bara men jag tror inte att det hjälper om jag sover längre nu..
Somnade ju strax efter sju igår kväll på soffan framför tv:n med hela familjen omkring som försökte väcka mig med jämna mellanrum, dock utan resultat. Förstår inte hur jag kunde vara så trött.
Men vi halv tio kom pappa och såg till att jag vaknade lite iaf och han hade bäddat sängen så jag gick rakt upp och somna!

Nu vid elva ska jag åka in till tierp och se om det finns några schysta solarium som inte är alltför  dyra så att jag kan får lite ärg nu innan balen. Men jag ska oxå hämta Robin i skolan som slutar tidigare än vad alla bussar går.

Jag blev så glad när jag vakna och kolla på datorn när jag hade fått ett mail av Micke :) saknar honom jätte mkt nu! men han kommer hem på måndag och den dagen har jäg väntat på ända sen han åkte.
På måndag ska jag till tandläkaren och frisören oxå :) så jag blir lite fn i håret innan balen och avsluttningen med :)

Nu ska jag se om Åsa vill äta frukost med mig annars går jag ner själv..
Hejs

22maj07 - Forsmark

Ahhh ..

Härlig dag.

Nya skor
Ny plattång

OCH

KÖRKORT



Så jäkla skönt men jag är däremot heeeellt slut nu!

21maj07 - Valbo

Mamma väkte mig idag samtidigt som dom andra gick till skolan, tog mig upp och åt frukost sen var det bara att göra sig iordning innan vi tog bilen och for till Valbo.
Där gick vi omkring mellan tio och tolv, typ, sen vart det ikea och äta. Fick lite kladdkaka efter maten med. ;)
Körde vidare mot Maxi, men först kom vi fel för mamma trodde att jag hittade dit och jag trodde att hon skulle säga åt mig vart jag skulle köra, men det gick bra fick vända en gång och sen blev det rätt.
Köpte massa mat. Sen äntligen var vi påväg hem igen. Jag var jätte trött...

Har inte gjort så mkt alls nu hemma. Erik var förbi en sväng och hämta lite grejer och post och sen kolla dom lite om hur man kan mura i köket med, så Erik vart helt skitig igen..

Nu har jag nyss varit ute och tagit en dusch i andra huset eftersom ar inttt badrumet här är under renovering. Eller jag tkr att det känns som att hela undervåningen och halva övervåningen är så nu. Men det blir nog fint när det är klart.

Har inte pratat med MIcke idag men däremot pratade jag en snabbis med Eyaas på msn, Och dom verkar ha det bra så Micke hör väl av sig senare.

Nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon.
Hejs


20maj07 - Hemma i Tierp

Söndag idag och jag är fortfarande hemma i Halls. Känns ganska skönt men ovanligt ändå. Har inte varit hemma så mkt på sista tiden, men nu är jag iaf.

Micke åkte igår och idag vid middagstid pratade jag lite med honom här på msn, då hade han precis gått upp och ätit frukost. Dom ligger nio timmar efter oss.

Annars så har jag väl inte gjort så mkt. Tagit det lungt och pluggat lite matte, Eleganten var här en sväng och prata lite, trevligt de, sen var jag ute och körde en sväng  tierp med far min :) 

Har beställt en plattång nu på kvällen oxå med hjälp av Pappa. Det blev en rosa med keramikiska och joniserande plattor för det ska vara bra sägs det. Jag vet inte men nu är det beställd iaf.

Såg lite tv med föräldrarna nu innan jag insåg att jag aldrig skulle hålla mig vaken hela filmen som nyss börja så gick jag och la mig iställe.

Saknar min älskling redan och vill ha honom här egentligen..

Men nu ska jag sova lite.

Godnatt på er !


19maj07 - Arlanda

Vaknade vid kvart i tre imorse av att Micke står och drar upp rullgardien så att det blir helt jätte ljust i rummet så jag vakna till och fråga vad han gjorde och då trodde han att det var dax att gå upp för att äta frukost men jag tala om vad klockan var och sa åt hono att gå och lägga sig igen.

Sen klockan 05.35 ringer min väckaklocka och vi går upp för att äta och pacak klart allt de sista. Sen vart det frukost och Mickes bror och pappa vaknade till dom med. Satt och pratade lite med dem innan Mickes bror skjutsade oss till arlanda.

När vi kom dit så såg vi forsmarksbussen och alla andra treor kom med den. Jag skulle ta tåget från alanda och det gick inte förens nio så jag fick hålla demsällskap ett tag och dom flesta var väldigt förvånade att jag var där och undrade om jag skulle med, men så var det ju tyvärr inte.

Tog upptåget därifrån men fick betala en avgift på 75 kronor för att komma dit tågen gick så det vart inte så mkt billigare ändå.. Men det gick bra mkt fortare än om jag hade åkt från norrtälje kvällen innan och nu slapp jag åka bussen med :)

Väl hemma vid tiotiden så bev jag hämtad av mamma och syskonen som skulle in och handla godis. Fick kör lite på hemvägen efter att ha propsa på mamma att det visst inte spelade ngn roll att unngarna satt i baksätet när jag körde.

Kom hem och var nu skiit trött. Men det var bara att försöka hålla sig sysselsatt så att man inte somnade. Men efter ett tag tyckte mamma att vi kunder ut och åka ltie så vi for till Ö Vad och kollade på ett hus som Teddan och Lotta eventuellt ska köpa. Sen var vi in till tierp och köpt en påse godis till grannbonden som fyller år idag och på samma gång körde jag omkring i bostadsområdena som mamma aldrig hade sett i tierp ens.

Men när vi kom hem så satte jag mig i vardagsrummet och skulle läsa lite men det tog inte lång tid innan jag sov..
Vaknade och åt middag sen var det roliga klippa på tvn och sen Eragon.

Gick och la mig vid tiotiden för då var jag fortfarande jätte trött och det itog inte lång tid innan jag somna.

Hejs


18maj07 - Pigg och glad

Javisst vakna betydligt tidigare idag och nu orka jag inte somna om igen.

Klockan är 10:18 och Micke och Tony ligger här brevid och sover, vilket jag kan förstå iof, kl halv fem i morse vaknade jag till och undra om dom hade kört av vägen eller ngt för jag hade inte hört ngt från dom och visste bara att dom tidigare hade åkt ut för att mappa bilen vilket jag inte ville följa med på.
Så jag ringde dom och dom hade inte kört av utan stod i garaget. :) Och dom kom in vid fem sen.

Igår satt jag och kolla lite på blocket och hitta lite grejer man gärna skulle velat ha.

Det som händer framöver kommer att vara:
Imorgon: Micke åker till USA och jag vinkar av honom och gänget på arlanda.
Tisddag: Lindas sudentskiva.
28onde: Tandläkaren och frisören.
31a: Utspark av treorna.
1a: BAL.
2a: Sommarlov !!!!!!!!

Ska bli så jäkla skönt att bli ledig från skolan.

Det var allt från  
  just nu.

Hejs

13maj07 - Söndag

Det var fest i baracken igår eftersom att Leo fyllde 18, men innan det tittade vi på melodifestivalen som avr helt värdelös!

Vid tre pratade jag med Micke och gick och la mig. Han hade inte fått igång bilen då än. Men jag tror nog att han får igång den idag istället då.

Mamma var nyss här och hämtade Åsa som har varit här hela helgen. Var trevligt att få vara lite med henne med, var ett tag sen.

Men idag måste jag plugga massa biologi men jag har nu bara städat rummet ordentligt, och möblerat om lite, igen. ;)

Ska ringa Micke och kolla läget nu.

Hejs


12maj07 - Öppet hus

Idag gick jag upp vid åtta i morse och var med som guide på öppet hus i skolan.
Kul att se lite nya människor men det blir ju oxå tråkigt såklart när treorna försvinner.
Träffade mina två fadderbarn och prata lite med ena iaf, sen åkte jag hem och drog ner och tvättade. Sen var det visning av barackerna med så jag gick upp till p42 och satt och pratade lite med Myhr och Philip innan folket kom. Mitt fadderbarn var den ända från vår grupp som kom vid den tiden som var bestämd så han och hans föräldrar fick en egen rundvandring. Så följde vi med dem ner till idrottsalen och kolla där på gymmet mm, sen tvättstugan så var det klart.

Åsa gjorde blodpudding och nu ska ja se en film. Är så jäkla trött!

 Hejs så länge.


10maj07 - Energilära Prov.

Lite segt att sitta och skriva prov imorgon.
Men jag tror att det kommer gå hyfsat iaf, vet inte riktigt vad jag satsar på för betyg i den kursen men det är ju detta prov som avgör det enda provet i kursen). Men det är bara plugga på idag och hoppas på det bästa sen.

Har gått utan skor i skolan nu i några dagar p.g.a att jag har fått TVÅ myggbett på tårna och det ena sitter precis fram på stortån och det innebär att såfort jag har skor på mig skaver det emot och börjar klia. Men nu är det nästan borta :) skönt.

Ngt mer såhär JÄTTE ( ;) ) intresant som jag bara måste skriva ner här...  ?  hmm... ?

JO, jag ringde faktit till H&M idag och gav dem två referenser att ringa till. 
HOPPAS, HOPPAS verkligen att jag får jobb där i sommar, skulle vara så himmla kul och behövligt. Vill verkligen ha det. Så jag kommer bli besviken om jag inte får det även fast jag vet att det är massa andra som söker jobb där och jag vet inte hur många som har kommit så långt som jag och fått gå på intervju? Men jag har ju iaf en chans nu. Får helt enkelt vänta och se. 
Dom ska ringa nästa vecka och ge besked om hurvida jag får tjänsten. Men jag hoppas att dom inte ringer på tisdagen bara för då kommer jag vara upptagen heela dagen. 

Först är det Nationella prov i EngelskaB både läsförståelse och hörförståelse. 
Sen Kl ett ska jag åka med treorna på studentskiva med ålandsbåten och det är även planerat att ha fest i kåren från att vi kommer hem då. Börjar alltså kl nio och så ska det vara dans mm. 
Så jag får se hur det blir dagen efter, med tanke på att vi har nationella prov i matteD så känns det inte som rätt dag att festa på.. Men men.. Forsmarksplanerarna 

Nu ska jag ringa minmor och se vad hon har för sig. 

Hejs
 

6 Maj 07- Rock Fest igår..

Japp. igår var det Rock fest.
Men det blev väl inte riktigt lika lyckat som jag hoppas, Men Lillsyran, Åsa, var här iaf :)
Roligt de..
Stackars henne att det blev lite knas där på kvällen bara.. Micke skulle ju hålla på och "retas" med mig, men jag vet väl inte vad som skulle vara kul, tyckte mest att det var jätte jobbigt. Men han var ju inte heller i riktigt nyktert tillstånd heller..

Men men, nog om det..
Idag har jag mått lite dåligt, :S haft ont i huvudet och magen mm..
Och inte har jag ätit ordentligt idag heller .. några mackor bara..


Grattis MAMMA som fyller år idag :)


Var hem med Micke till Halls i fredags och åt Oxfilee med potatisgratäng och grejer. Det var gott och trevligt att vara lite med familjen, vilket man inte är alltför ofta nu för tiden längre.. :S

Sängen för mig nu tror jag.
Får se om det blir någon skolan för mig imorgon... Men det lutar mot att jag blir hemma. :(

Hejs.