Ledig

Det ska bli så skönt att vara ledig nu imorgon :)  (ahh)

Det är bara två dagar kvar tills jag får dansa. yippe!
inte för att jag är något proffs på det men de är ju det bästa som finns och även fast man känner sig lite krasslig innan så blir jag direkt pigg och då man inte behöver tänka på allt skit som är ÄR just när man dansar det ända man behöver göra då är att konsentreara sig på den man dansar med och hänga med i vad den gör och vill att man ska göra. och eftersom att jag bara är nybörjare så har jag ju mycket att lära mig och jag lär mig mer och mer varje gång jag dansar..
man gör framsteg och det är jag som tjänar på det. det är inte som i skolan där man får ett betyg av någon lärare och sedan blir man väl inte så mycke mer glad över att man kan det..
Jag är då glad för att jag började med dansen igen och glad för att rikard orkar med mig. han kan typ dansa hur bra som hällst och tävlar och grejar och ändå orkar han med och tränna grunder och vissa mig snurrar och turer typ 200 miljoner  gånger bara för att jag inte kan..
tur att de finns snälla och förstående månniskor!
dans

Nu idag ska jag bara ta det lungt och inte göra några läxor för dem kan jag göra imorgon fast jag ska nog läsa lite ändå..

Helg nr 1

jag innan klippningen och fortfarande 16.
                                                                    /\
                                                                     |
Jag fortfarande 16 och innan klippning -----|


Ja nu ska ja starta min nya egen blogg... Hmm....
jag fyllde 17 i fredags och ska försöka göra det komande året bättre än vad det som nyligen var. hur har jag ännu inte beslutat mig för.
den som lever får se!
 
vet inte riktigt vad jag ska skriva nu första gången..  

igår var jag iväg till kungsberget och provade på att åka blaides (har ingen aning om hur det stavas) men de e korta skidor iaf *ler*.. kändes lite konstigt i början men det gick bättre och bättre och inna vi åkte hem var jag bäst på att åka.! vid tre tiden började vi bli trötta med tanke på att vi vaknat och börjat gå upp vid strax efter sex på morgonen så då lämna ja in grejerna ja hade hyrt och så åkte vi hem igen mot tierp men första var vi och lämna tillbaka skidor vi hade lånat från erika och så han vi med att kolla på mickes lägenhet oxå..
kom hem och åt lite korv med bröd sen var det bara durcha och sova!

och idag blev jag väckt vid sex och sen sju på morgonen.  *gäsp*
men nu har jag iaf hunit göra en labbrapport och skrivit lite..

Om två timmar är det danstränning nere i kyrkbyn  =) *LÄNGTAR*
Alla borde dansa eller allafall testa för de måste vara det bästa som finns..


 


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!