26 april, Torsdag, Sjuk, I norrtälje, Kort, Välja, ?

Tänkte inte skriva så mkt här, (även om jag borde med tanke på när jag sist skrev här), utan ska lägga upp lite bilder sen 60-70TALSFESTEN i forsmark som var förra helgen.
Min kusin Malin kom upp än en gång :) och den här gången hade hon med sig en ny vän. Jenny hete hon och verka jätte trevlig och en glad tjej, dock såg jag inte så mkt utav henne under kvällen pgaav att hon dissa mitt och Malins sällskap och var med min barack medlem Fredric istället.. Han är en bra kille så vad skulle jag göra?

Men nu till frågan som jag vill ha hjälp med:
Om ni kollar på bilderna jag lägger ned här längre ner på sidan så är jag inte riktigt nöjd med hårfärgen som blev sist jag var hos frisören och har beslutat mig för att göra om det själv hemma, ikväll eller imorgon, beroende på hur jag mår, MEN jag vet inte riktigt vilken nyans jag ska välja.
Skulle vara lite kul att vara blond nu under sommarnen och då välja en liknande blond färg jag har men att det ska bli mindre gulaktigt eller så tar jag en färg så att det blir något mörkare???
Svårt ju..
Men tar gärna emot ttips och vad ni tycker skulle bli bra.

BIlder kommer här :)

--- >  
          


Så??? Kan ngn hjälpa mig nu?

Hejs

Påsklov - Sol och en bra bok

Ahh... Va skönt det har varit att det har varit att ha så fint väder som ddet har vart idag!
Jag verkligen älskar våren och sommaren, skulle hellst vilja flytta till ett annat land och ha det så jämt.

Igår var första kvällen för mig att vara på krogen i sverige, men jag vill väl inte påstå att det är ngt jag har längtat efter och det var inte ngn höjdare heller, vi tröttna ganska fort allihopa och gíck hem till Carro och åt tårta istället.
Sen fick jag och Micke skjuts hem av Linas pappa :)

Micke sov typ innan jag hade kommit in i rummet efter att ha borstat tänderna. Och sen somna jag oxå som en stock. Och imorse när vi vaknade märkte vi att Tony hade tagit sig hit..

Gick upp och åt frukost vid nio eller ngt sånt sen börja Micke med limon och jag borsta tänderna och sånt.
Sen gick ja ut och satten mig i solen med mig bok:)
En av sommarens mest härliga är ju att kunan fördriva en dag i solen.

Men nu har solen gått in bland träden och det börjar bli kallt så då gick ja in..

Vill att min mamma ska ringa nu, men hon verkar nte vilja de.





hejs.

Påsklov - Limon & valpar

image45


Mickes mammas valpar.

Men blev attackerad av dom stora hundarna med, slutade jag klappa så satte dom fram tassen och tröck till, tills jag fortsatte. haha, galna!

hejs 



Nu håller Micke och Claes på för fullt där ute och fixar på limon så den ska kunna lackas idag..
Har suttit ute i solen nu och läst medans dom har hållt på, skönt så länge solen är framme, men det är ju så molningt nu. :( 

Tog kort på Mickes mammas valpar med, och tänkte lägga ut en bild här på två av dem iaf så ska mamma och dom där hemma som är så nyfikna få se dom ;)

Nähä.. ??!
Det gick inte att få upp några bilder nu så jag får väl lägga in dem senare då..


Läser iaf en skit bra bok nu,
Traci Lords, nattens barn
    Som handlar om när tolvåriga Nora kommer till Kalifornien med sin mamma och systar på jakt efter ett stadgat liv.
Efter åratal av sexövergrepp och likgiltiga föräldrar drevs hon ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en argentur för nakenmodeller.
I kampen för att överlev antog hon namnet Traci Lords och blev Penthouse-utvik. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner, tills FBI slog till mot hennes lägenhet, några dagar efter hennes artonde födelsedag.
Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna, övervann omöljiga odds och blev en framgångsrik skådespelerska, skivartist och, det mest fantastiska av allt. en lycklig och frisk kvinna.

hejs.

Påsklov - Blond

Japp, igår var jag in till sthlm och klippte mig..  Jag hade räknat med att bli... lite ljusare... men jag blev ganska mkt ljusare. Men jag vänjer mig fort, och det kan väl vara kul att testa på att vara riktigt blond med.
-->



Satt i frisörs stolen från tio till tre, så jag kan ju säga att jag hade lagom ont i rumpan efter det..
Men så fort jag var klar där betalade jag och sen vart det tunelban och buss tillbaka tlll Norrtälje..


Sen när jag kommit hem igen så fick jag pannkakor och Mickes mamma och jag gick igenom massa tyger och grejer som jag skulle sätta upp på Mickes rum. Hitta tillslut ngr jag kunde annvända och jagg tkr det blev ganska ba när jag väl hade fått upp allt :)
 -->

image44

Nu sitter jag här och fördriver tiden för att Micke ska komma hem så att jag får mig lite frukost, skulle ju kunna gå ner och äta själv, men hur kul är det då? nej inte vill jag göra det iaf, väntar hellre på att han ska komma då.

Påsklov - I tierp

Nu är jag hemma i tierp igen :)
Har nyss varit ute i farafars hus och tagit mig en dusch, anledningen till att jag inte ducha här inne i vårt stora hus är för att vårt badrum är helt uppsliyet och är inget badrum utan mer ett hål av trä och plankor.
Men det blir nog desto bättre när det är klart sen. .)

Imorgon blir det en sväng till tandläkaren så ska dom kolla mina käkar lite och se om det är därifrån mina spänningar och därmed pänningshuvudvärken kommer ifrån. Både bra och dåligt om det visar sig vara det, det dåliga är att jag isf antagligen måste börja annvända "skena" eller vad man kallar det på nätterna men däremot så vet jag ju oxå anledningen och kan göra ngt åt de.

Och på Onsdag ska jag ner till sthlm och få elevklippning och färgning :) Ska bli kul och hon sm ska klippa mig oc som håller på att utbildar sig är en av Mickes kompisrs flickvän,  oh hon har redan klippt mig en gång oc det blev bra, nu ska jag oxå färga håret ljusare :)
Ska bli kul att få vara lite mer ljushårig igen. var trots allt ett tag sen och kanske därför folk som inte kännt mig innan tror att jag fixar mig och färgar håret enbart för Mickes skull. men orka bry sig jg vet hur det är och dom jag bryr mig om vad dom tkr hoppas jag oxå att vet hur det ligger till egentligen utan att lyssna på vad annat folk tkr.


Se hur det blir med den här dagen oxå. Skulle bahöva göra lite skol grejer men det känns inte så roligt att sitta och fixa de nu när jag har lov.. Men det kanske blir det ändå.
Camilla svara inte på mitt sms, ska skicka till Linda snart och kolla vad hon gör. Oscar vet jag inte om jag ska kolla med oxå kanske.. Får se hur det blir..
Eller så åker jag iväg på bio med Åsa och Loise senare idag.

Men nu ska jag diskutera lite här om hur jag ska göra med balkännig och sånt nu till i sommar med tanke på hur den satt igår kväll........

Hejs


Påsklov - Naglar .

image39

Åhh.. Jag vill, jag vill, jag vill..... gå och göra en nagelförlägning.
Har däremot inte såsvårt att få mina egna naglar långa men det tar ju sån tid och om en enda nagel går av eller blir líte ful i kanten så är ju hela grejen förstörd.. :(
Nu är det inte så att jag är helt fixerad över mina naglar (sant) men det är rktigt kul när man lyckas få dom fina och orkar sitta och måla, fila dem så attdom håller sig långa och fina..
 Roligt när man får lite kredit för det och folk ser det :)

Dock har jag förstört dom naglarna jag hade  lyckats spara ut nu. Eller... Ja dom har inte gått av eller så men blivit repiga och skitiga så det är ingen ide, bättre att ta bort dom nu för att få frächa lite senare igen (hoppas till skolavsluttinigen). 
Men då får jag inte göra som jag har gjort idag när jag gick med Micke ut när han skulle mecka, så åkte jag på att bytta hans lysen och det var jui nte direkt rent och fint där inne så..

Har suttit och läst massa på internet om detta och därför jag helt plötsligt blivit så inne på naglarna. 
Och det verkar dessutom som ett helschyst jobb att få hålla på med naglar hela dagarna som jag lätt skulle trivas med. Men däremot har jag ju gått nu två år på naturvetenskaplig linje så då finns det väl kanske lite högre förhoppningar ( inte för att jag tycker det verkar som ett dåligt jobb) men det känns inte som man förväntas bli sån.. Men oj så coolt och roligt !
Ska forska lite mer i det och försöka ta reda på hur mycket dm tjänar och lite annat sånt praktiskt oxå.. 
Kanske skulle bli nagelspecialist alltså :)

image41

Påsklov - SoOoL (äntligen)

Gud va härligt det är att vakna när solen skiner utanför fönstret :) Gick upp direkt (även fast jag har lov och kan sova hur länge som hellst) och gjorde mig iordning och bytte om. Hoppades att Micke skulle vakna under tiden men icke! Han och Tony ligger här brevid och sover båda två (Tony snarkar t.o.m) ;)

Se vad vi ska ha för oss idag. Jag tror iaf att Micke ska börj med limon, som ska lackas om under lovet stort projekt att hinna med på så kort tid men vi får se hur det gå för honom. Men jag tror nog att det ska bli bra tillslut.

Skulle ha varit ute på krogen och festat igår enligt Micke när jag kom kl åtta igår kväll. Men jag var inte direkt laddad för det och Åsa var jätte dålig där hemma och fick senare ävan läggas in på Akademiska med dropp under natten, så jag var väldigt oppepad!! Då tyckte jag att Micke kunde åka ut med dem själv men det ville han ju inte, Jag sa även att jag kunde åka ut med honom så han fick träffa alla men att ja inte ville dricka då, men det gick inte heller. Var ju dessutom inställd på att han tyckte vi skulle festa idag men det blir nog inte av nu när dom andra avar ute igår.

Nej nu ska jag kolla runt lite på andra sidor och se om jag hittar ngn nice plattång. OCH (haha vissa forsmarkare) deet är jag som vill köpa den själv oh inte ngn annan som tvingar mig :)