Påsklov - Naglar .

image39

Åhh.. Jag vill, jag vill, jag vill..... gå och göra en nagelförlägning.
Har däremot inte såsvårt att få mina egna naglar långa men det tar ju sån tid och om en enda nagel går av eller blir líte ful i kanten så är ju hela grejen förstörd.. :(
Nu är det inte så att jag är helt fixerad över mina naglar (sant) men det är rktigt kul när man lyckas få dom fina och orkar sitta och måla, fila dem så attdom håller sig långa och fina..
 Roligt när man får lite kredit för det och folk ser det :)

Dock har jag förstört dom naglarna jag hade  lyckats spara ut nu. Eller... Ja dom har inte gått av eller så men blivit repiga och skitiga så det är ingen ide, bättre att ta bort dom nu för att få frächa lite senare igen (hoppas till skolavsluttinigen). 
Men då får jag inte göra som jag har gjort idag när jag gick med Micke ut när han skulle mecka, så åkte jag på att bytta hans lysen och det var jui nte direkt rent och fint där inne så..

Har suttit och läst massa på internet om detta och därför jag helt plötsligt blivit så inne på naglarna. 
Och det verkar dessutom som ett helschyst jobb att få hålla på med naglar hela dagarna som jag lätt skulle trivas med. Men däremot har jag ju gått nu två år på naturvetenskaplig linje så då finns det väl kanske lite högre förhoppningar ( inte för att jag tycker det verkar som ett dåligt jobb) men det känns inte som man förväntas bli sån.. Men oj så coolt och roligt !
Ska forska lite mer i det och försöka ta reda på hur mycket dm tjänar och lite annat sånt praktiskt oxå.. 
Kanske skulle bli nagelspecialist alltså :)

image41

Kommentarer
Postat av: Kusinen

jaa men de låter pörfekt :) så har man problem nångång med naglar så vet man ju vem man ska ringa :) <3<3

2007-04-08 @ 14:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback