14Juni07 - Jaaaa :)

Jag troddde att jag kunde ge upp alla tankar om sommarjobb och att allt redan var fullt.
Men förra veckan ringde en gubbe från en kamping uppe hos mig och frågade om jag inte kunde jobba bara en vecka och sen en helg(12dgr), då tänte jag att det kan jag väl göra för jag kommer ju inte få ngt annat nu såhär sent ändå.

MEN

I måndags ringde dom från Aromatisk teknilogi och ville att jag skulle komma på interjuv.¨Så jag packa ihop alla grejer och åkte hem till familjen eftersom att interjuvn skulle vara i Gävle, dit följde min snäll Pappa med för att hitta till hotellet jag skulle till :)
Gick väl hyfsat på interjuvn trodde jag men när jag kom hem på kvällen och började tänka efter kändes det inte så bra längre och jag hoppades att dom skulle säga nej.
Men såklart gjorde dom inte det.

UTAN

(vi tar det från början) Idag klockan tolv ringde en kvinna till mig och frågade om jag var intresserad av sommarjobbet jag hade sökt hos dem på ett ålderdomshem, och det var jag ju. Så hon ville att jag skulle komma på interjuv redan samma dag och jag a jag och vi bestämde kl 3. Vart bara att packa ihop allt snabbt som attan och sen köra ner till norrtälje igen.

OCH

medans jag satt i bilen påväg ner så ringer dom från det här säljarjobbet och säger att jag har fått tjänsten, men jag frågar då om jag kan tänka på det och ringa tillbaka imorgon? Och det gick bra :)



jag gick på interjuvn och berätta om mig själv och alla andra konstiga frågor dom ställde så gott jag kunde. Sen bad jag dem höra av sig så fort som möjligt med tanke på att jag var tvungen att meddela det här andra jobbet redan imorgon. Så dom skulle skynda sig så mkt dom kunde med beslutet.

JAG HAN BARA HEM

till Micke igen innan dom ringde upp och frågadde om jag vill komma på måndag och börrja jobba :) :) :) :) Javisst sa jag. Så nu har jag ett fast sommarjobb hela sommaren och jag måste dessutom ta kontakt med två och tacka nej. (jag som inte trodde attt jag skulle få ngt alls)..

Är hemma hos Micke nu men tror att vi skulle förbi StorMicke nu snart som fyller år idag!

Hejs

4juni07 - Sommarlov

Nu har jag haft sommarlov sen i Lördags :)
Skönt de men jag letar sommarjobb för fullt. Se om jag hittar ngt.
 
Har haft Bal och Sommaravslutning mm ..

Orkar inte skriva så mkt utan lägger ut bilder så får ni kommentera ;) 


                                                                                                                                   fvadv