Kärlek

Min helt egna Älskling



image57


Känslor

Varför kan man inte bara stänga av dem ibland, eller åtminstonde välja vilka man vill annvända eller ha till hands.
Vet inte varför man har alla olika känslor för olika personer eller andra ting.
Men att förklara för någon annan att man har en speciell relation till en människa i deras närhet, och som denne hellst vill att man inte ska ha, men inte säger det rakt ut. Hur gör man då?  
Vet inte riktigt hur jag ska förklara mig eller om jag ens ska säga ngt alls, om jag bara struntar i att säga något alls då, bir det bättre? Eller blir den då sur för det? Men om jag förklarar mig (vilket jag inte vet hur jag ska göra) blir inte denne mer irriterad då?

Svåra saker det där....

Men nu ska jag snart ta min bil och åka upp till skolan för att ha fysik och samhällskunskap, sen tror jag att jag ska gå till kvällskursen i livsmedels.... (ngt)  och se om det verkar bra.
Sen blir det färd hem till tierp :)
Och imorgon blir det iväg och shoopa med Mamma!

Hejs på er

Första Helgen

Já nu är det första helgen här ute i forsmark å alla kommit ut igen :)
Har saknat massor av alla här ute och det kommer att bli jätte tråkigt nu i slutet av det här året när alla vi slutar och man vet att man inte kommer att träffa många alls av alla man nu lever och umgås me ;(

Men ikväll har jag haft kul iaf, Vart lite förfestande i baracken med barnen mina :) sen gick vi mot p50 och festa lite till men det var ganska lamt ändå tkr jag.. Blir väl ordentligt fest nästa helg då kåren är hoppas jag.

Och nästa vecka börjar NOLLNINGEN, ska bli skit kul och jag hoppas att allt flyter på och fungerar som det ska.

Är för övrigt skit nöjd med hela min barack och det är bara två treor som saknas sen är alla här och det kommer att bli ett härligt år men dom här männniskorna hoppas jag.

Micke fick jobbet på Verket med .):):)_:):):)