bergen

hej!

nu e jag ute idag igen maste saga det att vi inte har mottagning pa vara mobiler nu om det ar nagon som forsoker ringa men vi ska bara stanna tva natter sen ska jag forsoka se till att vi har mottagning maste ha tag i erik igen..

sa om det ar nagon som pratr med erik som laser det har kan ni ju halsa honom att de ar darfor jag inte kan ringa eller skicka..

nu ska ja ga tillbaka och se om jag far nagot att ata.. :)

puss och kram ta hand om er

rodeo..

hej igen nu ar det ett bra tag sen jag var ute har eller pa internet over huvud taget..
men just nu sitter vi i reseptionen och ska forsoka sammanfatta alltlite fort for vi tajmar tiden sa bra sa egentligen har dom redan stangt..

ar iaf i Carins nu och har varit ganska lange nu men vi har haft daligt vader lange men vi hoppas det blir battre for nu ar det bara fyra veckor kvar innan vi kommer hem till att borja i skolan och allt sant och lite sol vill vi ju se..
fast det ar ju inte kallt men inge kul med malnig himmel anda.

Pappa fyllde ar i Lordags och det blev lite anorlunda en om vi vzrit hemma.. en hel dag ivag pa rodeon!
vi fick se mycket haftigt dar och det var skapligt vader hela dagen..
Da tjurarna reds hande inga skador eller nagot sant som man annars kan tro  men da de red de galna hastarna var det en som jag tror de blev tvugna att avliva da benet gick av.. det var obehagligt!
men de var inget som bruka handa for de som jobba verka oxa chokade och han som prat viste inte vad han skulle saga..

dagen efter var vi ocksa ivag till rodeon men da regnade det.. sa mitt pa dagen nar det var ganska sa blott sa var alla utom jag, pappa och asa i husbilen men vi hade en stor regn "pase" var och var torra och varma sa vi satt och kolla.. kan ju inte missa allt!

nu ar klockan sju pa kvallen sa jag ska ga och ta en dusch och sen hora av mig till erik och se hur han mar..

ni far ha det bra och nu ar det inte langt kvar tills vi kommer hem. manga varma kramar