Påsklov - Limon & valpar

image45


Mickes mammas valpar.

Men blev attackerad av dom stora hundarna med, slutade jag klappa så satte dom fram tassen och tröck till, tills jag fortsatte. haha, galna!

hejs 



Nu håller Micke och Claes på för fullt där ute och fixar på limon så den ska kunna lackas idag..
Har suttit ute i solen nu och läst medans dom har hållt på, skönt så länge solen är framme, men det är ju så molningt nu. :( 

Tog kort på Mickes mammas valpar med, och tänkte lägga ut en bild här på två av dem iaf så ska mamma och dom där hemma som är så nyfikna få se dom ;)

Nähä.. ??!
Det gick inte att få upp några bilder nu så jag får väl lägga in dem senare då..


Läser iaf en skit bra bok nu,
Traci Lords, nattens barn
    Som handlar om när tolvåriga Nora kommer till Kalifornien med sin mamma och systar på jakt efter ett stadgat liv.
Efter åratal av sexövergrepp och likgiltiga föräldrar drevs hon ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en argentur för nakenmodeller.
I kampen för att överlev antog hon namnet Traci Lords och blev Penthouse-utvik. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner, tills FBI slog till mot hennes lägenhet, några dagar efter hennes artonde födelsedag.
Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna, övervann omöljiga odds och blev en framgångsrik skådespelerska, skivartist och, det mest fantastiska av allt. en lycklig och frisk kvinna.

hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback